Уоллес відмовився боротися за посаду прем'єра Британії та підтримає кандидатуру Джонсона – Sky News

Читать на русском
Очільник Міноборони Британії Бен Воллес відмовився боротися за посаду прем'єр-міністра і натякнув, що має намір підтримати на виборах кандидатуру Бориса Джонсона.

Очільник Міноборони Британії Бен Воллес відмовився боротися за посаду прем'єр-міністра і натякнув, що має намір підтримати на виборах кандидатуру Бориса Джонсона.

Про це пише видання Sky News.

За словами британського чиновника, він не висуватиме своєї кандидатури.

«Щодо мене, я відчуваю, що можу принести максимальну користь у забезпеченні безпеки людей в обороні, будучи міністром оборони. Це робота, яку я робив, і це робота, яку я маю намір продовжувати робити. Тому я не збираюся балотуватися на посаду прем’єр-міністра», - зазначив Уоллес.

Відставка Ліз Трас: у Центрі стратегічних комунікацій розповіли, як це вплине на УкраїнуУкраїнцям не варто турбуватися з приводу відставки Ліз Трасс із посади прем'єра Великої Британії, заявили у Центрі.

Він також наголосив, що наразі схиляється до підтримки Бориса Джонсона. Відомо, що Уоллес став другим чинним міністром, який висловився за повернення на вакантну посаду колишнього лідера Консервативної партії.

Зазначимо, вибори нового лідера Консервативної партії та, відповідно, прем'єр-міністра Великої Британії хочуть провести до 28 жовтня, і він зможе вступити на посаду до 31 жовтня.

20 жовтня прем'єр-міністр Великої Британії Ліз Трасс оголосила, що подає у відставку.

6 вересня Трас офіційно обійняла посаду прем'єр-міністра Великої Британії. Повідомлялося, що готується візит до Ліз Трасс до України. Також вона обіцяла збільшити допомогу Україні наступного року.

7 липня стало відомо про те, що Борис Джонсон йде у відставку з посад прем'єр-міністра Великобританії та лідера Консервативної партії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: