Російських солдатів відправляють у тил за хабар – Стратком ЗСУ

Читать на русском
Російські командири роблять бізнес на так званій спецоперації. За 5 тисяч рублів на добу військових відправляють із передової – у тил.
glavcom.ua

Російські військові платять своєму командуванню хабар за можливість перебувати не на передовій лінії фронту в Україні. Коштує така «послуга» – 5 тисяч рублів на добу.

Про це повідомляють в управлінні стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

Путін відзвітував про «успіхи» мобілізації та назвав строки її завершенняУ росії із запланованих 300 тисяч осіб у рамках мобілізації вже нібито призвали 222 тисячі та додаткового призову не планується.

«Російські командири роблять бізнес на «спецоперації». Якщо військовослужбовець не хоче перебувати на першій лінії фронту, він повинен заплатити і його відвезуть у тил. Найбільш поширений такий військовий бізнес на гарячих ділянках фронту, де підрозділи російської армії зазнають втрат і щогодини перебування в окопі може стати останнім», - сказано в повідомленні Telegram.

У Страткомі наводять приклад, що у районі Бахмута Донецької області за таку послугу російські офіцери просять 5 тис. рублів на добу.

«Сума досить не маленька, але вона розрахована на те, щоб усі одразу не втекли з передка до тилу.Таким чином російські командири хочуть отримати велику суму грошей, яку їм обіцяв шойгу та путін перед відправкою до України але в черговий раз обманув», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за час повномасштабної війни втрати російської армії становлять вже 66 тисяч 280 військових.

Розвідка повідомляла про те, що російські окупанти лікуються сечею через брак антибіотиків та медикаментів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: