У Тернополі та області можливі аварійні відключення електрики через ворожі обстріли

Читать на русском
У Тернополі та області у понеділок, 17 жовтня, можливі аварійні відключення світла через пошкодження електромереж у сусідніх областях.
Економічна правда

У Тернополі та області у понеділок, 17 жовтня, можливі аварійні відключення світла через пошкодження електромереж у сусідніх областях.

Про це у Телеграмі повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Аварійні відключення світла можливі через ворожі обстріли об'єктів енергетичної інфраструктури в інших регіонах.

«Сьогодні ударами ракет пошкоджено енергетичне обладнання електромереж в сусідніх областях. На даний момент можуть бути аварійні відключення в Тернополі і області», –йдеться в повідомленні Надала.

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

Варто також зауважити, що сьогодні вдень у Тернополі було чути звуки вибухів. Попередньо відомо про роботу ППО.

Раніше повідомляли, що російські війська 17 жовтня атакували енергетичну інфраструктуру України у трьох областях – Києві, Дніпропетровській та Сумській областях. В «Укренерго» повідомили, що вже працюють над усуненням наслідків, при цьому не відкидають можливості введення графіків аварійних відключень.

Лише за три дні минулого тижня російські війська завдали до 130 ракетних ударів та ударів дронами-камікадзе по об'єктах енергетичної інфраструктури України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: