В ОПУ заявили, що санкцій проти Ірану вже замало

Читать на русском
Іран несе пряму відповідальність за вбивство українців. Просто запровадити нові санкції проти цієї країни буде замало.
president.gov.ua

Іран несе пряму відповідальність за вбивства українців. Просто запровадити нові санкції проти цієї країни буде недостатньо.

Таку думку висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Постачальник дронів для росії з посольством у Києві: як розвивалися дипвідносини України та ІрануВід торговельного партнерства до катастрофи літака МАУ та постачання дронів для вбивства українців – як розвивалися відносини України та Ірану.

«Іран прямо відповідальний за вбивства українців. Країна, що пригнічує власний народ, тепер передає ru-монстрам зброю для масових убивств у центрі Європи. Ось що означає незакінчена справа і поступки тоталітаризму. Той випадок, коли санкцій вже точно замало...», – написав він у Twitter.

Нагадаємо, після сьогоднішньої атаки дронами на Київ глава МЗС України Дмитро Кулеба попросив країни ЄС надати більше ППО Україні та запровадити санкції проти Ірану.

Вранці 17 жовтня росія атакувала Київ та область іранськими дронами-камікадзе. Декілька вибухів пролунали у Шевченківському районі столиці.

Мер Віталій Кличко повідомив, що у місті зафіксували 5 влучань дронів, у тому числі по житловому будинку у Шевченківському районі. Також відомо про пошкодження енергетичних об'єктів.

За словами Кличка, всього у бік Києва вранці було випущено 28 дронів-камікадзе. Більшість із них збили, але п'ять долетіли.

В результаті атаки на Київ загинули чотири людини, серед яких – чоловік і дружина, які чекали на дитину. Жінка була на шостому місяці вагітності.

Під завалами будинку ще можуть бути люди. Рятувальні роботи продовжуються.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: