Після атаки дрона-камікадзе 16 київських родин втратили квартири – Кличко

Читать на русском
Житловий будинок у Києві, який у понеділок, 17 жовтня, зруйнував російський дрон-камікадзе, не підлягає відновленню. 16 сімей втратили свої помешкання.

Житловий будинок у Києві, який у понеділок, 17 жовтня, зруйнував російський дрон-камікадзе, не підлягає відновленню. 16 родин втратили свої помешкання.

Про це повідомив мер міста Віталій Кличко в ефірі телеканалу Київ.

«16 сімей, наскільки я знаю, перебували у цьому будинку. Будинок зруйнований вщент та не підлягає відновленню. Майже нічого не залишилося від цього будинку, а несучі конструкції, зруйновані», - заявив Кличко.

У бік Києва вранці випустили 28 дронів-камікадзе – КличкоРосіяни випустили у бік Києва 28 дронів-камікадзе. Долетіли лише п'ять, решту було знищено.

Мер столиці також зазначив, що людей, які втратили житло внаслідок сьогоднішньої атаки, розміщують у готелях та надають тимчасове житло, а також розглядають можливість надати постраждалим постійне нове житло.

Нагадаємо, вранці 17 жовтня росія атакувала Київ та область іранськими дронами-камікадзе. Декілька вибухів пролунали у Шевченківському районі столиці.

Мер Віталій Кличко повідомив, що у місті зафіксували 5 влучань дронів, у тому числі по житловому будинку у Шевченківському районі. Також відомо про пошкодження енергетичних об'єктів.

За словами Кличка, всього у бік Києва вранці було випущено 28 дронів-камікадзе. Більшість із них збили, але п'ять долетіли.

У результаті атаки на Київ загинули чотири особи, серед яких – чоловік і дружина, які чекали на дитину. Жінка була на шостому місяці вагітності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: