На півдні ЗСУ знищили 50 окупантів та ворожий «Тор»

Читать на русском
На півдні українські військові знищили 50 російських окупантів, ворожий Тор, 2 танки, а також іншу техніку ворога.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

У неділю, 16 жовтня, українські захисники на південнобузькому напрямку завдали 15 авіаударів та відпрацювали 230 вогневих завдань. Зокрема, вразили райони зосередження на той момент ще живої сили та техніки, опорні пункти та засоби протиповітряної оборони ворога.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Відомо, що бійці ЗСУ знищили за один бойовий день щонайменше 50 російських окупантів, 2 танки, 3 крупнокаліберні гаубиці типу «Мста» та гармати типу «Гіацинт». Також ворог залишився без самохідної артустановки, міномета, зенітно-ракетного комплексу «Тор», станції радіоелектронної боротьби та трьох одиниці авто-бронетехніки.

У Міноборони назвали співвідношення втрат окупантів та українських військЗгідно з інформацією оперативного командування, критична межа співвідношення втрат становить 1 до 8.

Крім того, українські військові пошкодили ворожу РСЗВ «Град», а також 3 одиниці інженерної і броньованої техніки.

У Чорному морі росіяни тримають 6 кораблів, серед яких – ВДК та 2 надводних ракетоносії. Вони споряджені 12 «Калібрами».

Нагадаємо, російські окупанти знову намагалися здійснювати атаки на півдні України дронами-камікадзе Shahed-136. Однак українські захисники знищили 11 таких безпілотників.

Також 15 жовтня бійцям ЗСУ вдалося знищити ще 300 російських окупантів - всього від початку повномасштабного вторгнення, рф втратила вже 65 тисяч своїх військових.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: