Відсьогодні у наземному транспорті Києва можна оплатити проїзд банківською карткою

Читать на русском
Від суботи, 15 жовтня, в наземному комунальному громадському транспорті столиці можна розрахуватися за проїзд банківською карткою.
Економічна правда

Від суботи, 15 жовтня, в наземному комунальному громадському транспорті столиці можна розрахуватися за проїзд банківською карткою.

Про це повідомив у Telegram міський голова Києва Віталій Кличко.

«Для оплати проїзду достатньо прикласти банківську картку або гаджет з функцією безконтактної оплати до валідатора. Підтвердженням роботи системи на тому чи іншому маршруті є фірмові наліпки на валідаторах», – зазначив він.

Сервіс дозволяє користуватися також застосунком Київ Цифровий, і карткою киянина. Вартість разової поїздки при оплаті банківською карткою – 8 гривень. Безконтактна оплата вже доступна в автобусах за маршрутами: 6, 21, 41, 46, 50, 59, 61, 70, 73, 79, 98, 99, 101, 102, 103, 114.

Кличко додав, що впродовж двох-трьох наступних тижнів система працюватиме на всіх маршрутах та видах комунального наземного громадського транспорту.

Нагадаємо, в Україні 7 жовтня набрав чинності закон про підтримку національного музичного продукту та обмеження публічного використання музичного продукту держави-агресора. Він зокрема забороняє «акустичне насильство» в пасажирському транспорті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: