ЗСУ на півдні ліквідували майже 20 окупантів та склад з боєприпасами ворога

Читать на русском
14 жовтня українські захисники на півдні ліквідували майже 20 окупантів, ворожу техніку, а також склад з боєприпасами росіян.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

У п’ятницю, 14 жовтня, авіація ЗСУ нанесла 13 ударів по російським окупантам. Зокрема, вразили опорні пункти, місця зосередження живої сили, озброєння та техніки, позиції протиповітряної оборони, а також пункти управління і збереження боєзапасу.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Українські військові знищили на південному напрямку 18 окупантів, 2 самохідні гаубиці «Мста-С», 2 РСЗВ «Град», 1 самохідну гармату 203 калібру «Піон», а також 4 одиниці авто-бронетехніки та склад з боєприпасами у Бериславському районі.

Зеленський: «росія вже в атмосфері поразки»14 жовтня Володимир Зеленський у відеозверненні заявив, що росія вже перебуває в атмосфері поразки у війні. Він зазначив, що країна-агресор може продовжувати лише шантажувати світ.

Крім того, було пошкоджено 3 ворожі самохідні гаубиці «Мста-С», ще 1 «Град», 1 крупнокаліберну гармату «Гіацинт-Б», 1 танк та іншу броньовану техніку.

Також у деокупованих населених пунктах Херсонської області тривають стабілізаційні заходи. Під час них виявили арсенал зброї росіян.

«Понад півтисячі артилерійських снарядів, боєприпасів до реактивних систем залпового вогню «Град» та «Ураган», більше 100 протитанкових керованих ракет і протитанкових мін найближчим часом буде скеровано по їх власникам найкоротшим способом доставки», – зазначили у командуванні.

Нагадаємо, Збройні сили України з початку повномасштабної війни ліквідували вже 64 тисячі 300 окупантів. 13 жовтня загинули приблизно 500 росіян, найбільші втрати були на Краматорському та Бахмутському напрямках.

Також з початку повномасштабного вторгнення росія втратила в Україні близько 6 тисяч одиниць техніки. Окупанти використовують боєприпаси у масштабах, які не зможуть компенсувати через санкції.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: