Корупція та погана логістика залишаються основними причинами невдач росіян – британська розвідка

Читать на русском
Основними причинами низької ефективності російських військ в Україні залишаються повсюдна корупція та погане логістичне забезпечення.
Укрінформ

Основними причинами низької ефективності російських військ в Україні залишаються повсюдна корупція та погане логістичне забезпечення.

Про це йдеться у зведенні британської військової розвідки, опублікованому у Твітері.

У повідомленні зазначають, що за останні два тижні в Україну було перекинуто контингенти мобілізованих російських резервістів. Їхній середній рівень особистого спорядження майже напевно нижчий, ніж і без того мізерне забезпечення раніше розгорнутих військ.

Та багатьом резервістам доведеться власноруч придбати бронежилети, зокрема, сучасний бронежилет 6Б45, який повинен бути виданий бойовим підрозділам у рамках програми індивідуального спорядження «Ратник». Наразі цей жилет продається на російських інтернет-магазинах за 40 000 рублів (приблизно 640 дол.). У квітні він коштував приблизно 12 000 рублів (близько 190 дол.).

Чому росія заслужила статус failed state: держава путіна, що не відбуласяПро те, чому росія, яка намагалася присвоїти Україні статус failed state, сама виявилася державою, що не відбулася – в матеріалі Слово і діло

Тоді як, 2020 року російська влада оголосила, що військовим було поставлено 300 тисяч комплектів бронежилетів «Ратник», чого достатньо для оснащення сил, дислокованих нині в Україні.

«Повсюдна корупція та погана логістика залишаються одними з основних причин невдач Росії в Україні», – наголошують розвідники.

Нагадаємо, у росії із запланованих 300 тисяч осіб у рамках мобілізації вже нібито призвали 222 тисячі та додаткового призову не планується.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: