Напавши на Україну, росія розпочала «хрестовий похід» проти Заходу – Шольц

Читать на русском
Росія, напавши на Україну, розпочала «хрестовий похід» проти колективного Заходу. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, повідомляє видання CNN.

Росія, напавши на Україну, розпочала «хрестовий похід» проти колективного Заходу.

Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, повідомляє видання CNN.

«Весь цей час владимир путін і його прихильники ясно давали зрозуміти одну річ: ця війна йде не лише за Україну, вони розглядають війну проти України як частину більшого хрестового походу», - сказав Шольц.

Загроза ядерного удару рф: перший запуск ядерної ракети по Україні зруйнує всю світову безпекуЯкщо росія зважиться на застосування ядерної зброї в будь-якому його вигляді, абсолютно всі нинішні колективні інститути безпеки перестануть мати будь-яку актуальність

Він уточнив, що має на увазі «хрестовий похід проти ліберальної демократії, правил, заснованих на ліберальному порядку, й проти свободи та прогресу».

Також Шольц запевнив, що Німеччина продовжить підтримувати Україну фінансово, економічно, а також у гуманітарних та військових цілях.

«Включаючи важке озброєння, сучасну систему ППО та танки, ми продовжуватимемо надавати підтримку стільки, скільки потрібно», - наголосив він.

Німецький канцлер упевнений, що спроба путіна дестабілізувати основний економічний порядок зазнає невдачі так само, як й він зазнає невдачі на полі бою в Україні.

Нагадаємо, Німеччина має намір поставити Україні додаткові РСЗВ та артустановки.

Зазначимо також, Шольц розкритикував мобілізацію в росії і ядерний шантаж путіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: