Причиною вибуху на Кримському мосту була не вантажівка – InformNapalm

Читать на русском
Причиною вибуху на Кримському мосту була не вантажівка, вона просто потрапила під засвіт. Про це йдеться у матеріалах міжнародної розвідувальної волонтерської спільноти InformNapalm у Тelegram.

Причиною вибуху на Кримському мосту була не вантажівка, вона просто потрапила під засвіт.

Про це йдеться у матеріалах міжнародної розвідувальної волонтерської спільноти InformNapalm у Тelegram.

«Знаєте, чому на рентгені не видно вибухівки? Бо її й не було у вантажівці. Версію про вибух вантажівки цілеспрямовано розганяє саме ФСБ, щоби випадково не вийшли на них самих», - вважають у співтоваристві.

У InformNapalm зазначають, що на розкадруванні вибуху на Кримському мосту видно, що не вантажівка стала його причиною – вона просто потрапила під засвіт.

Також у спільноті додали, що версія із вантажівкою не пояснює, чому відірвалися два автодорожні прольоти мосту в різних місцях.

Нагадаємо, вранці 8 жовтня на залізничній гілці Кримського мосту стався вибух та потужна пожежа. За словами окупаційної влади, на мосту нібито вибухнув вантажний автомобіль. Дорожнє полотно було пошкоджене, кілька прольотів упали у воду.

Видання The New York Times написало, що вибух на Кримському мосту нібито влаштувала українська сторона.

Вже наступного дня після інциденту у рф заявили, що вибух був терактом, спрямованим на руйнування російської інфраструктури. Звинуватили у цьому «українські спецслужби».

Головне управління розвідки Міноборони України назвало «нісенітницею» звинувачення російської ФСБ в організації вибуху на Кримському мосту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: