Рф вдарила дронами по ТЕС на Вінниччині: що відомо

Читать на русском
На Вінниччині росіяни атакували дронами Ладижинську ТЕС. Пошкоджено енергетичне обладнання.
фото wikipedia.org

Російські окупанти вранці у вівторок, 11 жовтня, атакували іранськими дронами-камікадзе Ладижинську ТЕС у Вінницькій області.

Про це повідомив голова Вінницької ОВА Сергій Борзов у ​​Telegram.

Скільки енергоблоків теплоелектростанцій України запущено в роботуСтаном на 21 лютого в роботу запущено 35 із 87 енергоблоків українських теплоелектростанцій.

«Здійснено атаку на Ладижинську ТЕС. Два дрона-камікадзе Shahed-136. Усі служби працюють», – йдеться у повідомленні.

Пізніше стало відомо, що внаслідок удару окупантів на ТЕС пошкоджено енергетичне обладнання.

«Вранці російські терористичні війська дронами-камікадзе здійснили обстріл Ладижинської ТЕС. Ушкоджено енергетичне обладнання станції. На щастя, обійшлося без жертв», – розповіли у пресслужбі компанії.

Для безпеки на об'єкті знаходиться критично необхідний персонал. Працівники перебувають у укриттях. На місці влучання працюють належні служби. Енергетики проведуть оцінку пошкоджень та почнуть відновлення пошкодженого обладнання після відміни тривоги.

Тим часом мешканці Вінницької області повідомляють про відключення електрики.

Нагадаємо, після вчорашніх ударів росії по критичній інфраструктурі на ранок 11 жовтня вже відновлено електропостачання 3571 населеного пункту у Полтавській, Сумській, Тернопільській, Львівській, Київській та Хмельницькій областях.

Сьогодні зранку в Україні знову оголошено масштабну тривогу. Сили ППО вже збили 4 крилаті ракети, іранський дрон. Але відомо про повторні запуски.

Ракетного удару завдано по Львову.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: