По Львову завдано ракетного удару, частина міста знову без електропостачання (оновлено)

Читать на русском
У Львові пролунали вибухи. Росіяни завдали ракетного удару по об'єкту критичної інфраструктури. Частина міста знову без електропостачання.
facebook.com/romanbaluk

У Львові вдень 11 жовтня під час повітряної тривоги пролунало кілька вибухів. Після цього у місті виникли проблеми з електроенергією та зв'язком.

Про це повідомляють місцева влада.

«Попередньо: удар по об'єкту енергетики у Львівській області. Залишайтесь у укриттях! Не розповсюджуйте фотографії, відео та чутки», – прокоментував голова військової адміністрації області Максим Козицький.

Пізніше він додав, що відомо про три вибухи на двох об‘єктах енергетики в області. Інформації про постраждалих наразі не надходило.

Мер Андрій Садовий також підтвердив вибухи та проблеми з електрикою.

Місцеві ТГ-канали публікують фото та відео, на яких видно дим над містом.

Нагадаємо, сьогодні російські війська продовжують масовані ракетні удари по території України. За ранок протиповітряні сили збили 4 крилаті ракети. Однак відомо про повторні пуски ракет.

Вчора росіяни випустили по Україні більше 80 крилатих ракет і 13 іранських дронів. Постраждали, зокрема, Київ, Львів, Рівне, Житомир, Тернопіль, Хмельницький, Івано-Франківськ, Вінниця, Прилуки, Ніжин, Конотоп, Харків, Кременчук, Дніпро, Кривий Ріг, Запоріжжя, Миколаїв, Одеса.

На думку американських журналістів, ця ракетна атака може віщувати нову жорстоку фазу війни в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: