ЗСУ на півдні ліквідували понад 40 окупантів, 4 танки та бронетехніку росіян

Читать на русском
Українські військові 9 жовтня на південному напрямку знищили 44 російських окупанта, ворожу техніку та відбили атаку.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

Українські захисники на південному напрямку продовжують вражати ворожі цілі. Зокрема, авіація ЗСУ здійснила 9 ударів по російським окупантам, а ракетно-артилерійські підрозділи відпрацювали 246 вогневих завдань.

Про це повідомляє ОК «Північ» у Facebook.

Відомо, що загарбники продовжують обстрілювати позиції українських військових, а також заміновують місцевість. Вони проводять розвідку безпілотними шпигунами, однак сили ППО збили 9 жовтня 3 дрони «Орлан-10».

ЗСУ збили на Харківщині російський дрон для коригування вогнюУкраїнські військові збили російський дрон Тахіон у Харківській області. Він призначений для коригування вогню та розвідки.

«У другий половині дня ворог силами до мотострілецького взводу намагався атакувати наші підрозділи з напрямку Безводного на Давидів Брід. Зазнав суттєвих втрат та ретирувався на вихідні позиції», – йдеться у повідомленні.

Бійці ЗСУ протягом дня ліквідували 44 окупанта, 2 РСЗВ «Град», 4 танки, 10 одиниць авто-бронетехніки та 4міномети 120 калібру. Пошкоджено 2 танки, 2 бронемашини та самохідну гаубицю«Мста-С».

Нагадаємо, 8 жовтня українські військові ліквідували 440 російських окупантів, 14 танків та збили ворожий вертоліт.

Також сили протиповітряної оборони збили 3 дрони-камікадзе іранського виробництва Shahed-13. Це сталося на півдні України. Також на різних напрямках бійці ЗСУ ліквідували 5 «Орланів» російських окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: