На півдні ЗСУ знищили пункт управління росіян, 3 склади та понад 80 окупантів

Читать на русском
Українські захисники на південному напрямку за добу знищили пункт управління та 3 склади ворога, а також десятки окупантів.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

У суботу, 8 жовтня, українські військові продовжили нищити російських окупантів на південному напрямку. Зокрема, авіатори завдали 10 ударів по ворогу, а ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 200 завдань.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Відомо, що бійці ЗСУ ліквідували 83 окупантів, 4 танки, 4 гаубиці «Мста-Б», 2 міномети 120 калібру та 7 одиниць авто-бронетехніки. Крім того, було пошкоджено російський танк, 2 самохідні потужні гармати «Піон» та інша авто-бронетехніка.

За 6 днів ЗСУ звільнили понад 500 квадратних кілометрів на Херсонщині – ЗеленськийВолодимир Зеленський заявив, що ЗСУ деокупували понад 500 квадратних метрів території Херсонської області. За його словами, йдеться про десятки міст та сел.

Крім того, українські захисники вразили 3 склади з боєприпасами окупантів у Херсонському та Бериславському районах. У Каховському районі знищили пункт управління росіян.

«Загрози – залишаються: і ракетні удари, і застосування дронів-камікадзе, і обстріли в районах досягання ворожої зброї», – наголосили у повідомленні.

Нагадаємо, українські військові продовжують активно збивати ворожі безпілотники. Протягом дня 8 жовтня було знищено 8 таких.

Військові вранці у п'ятницю, 7 жовтня, збили російський гелікоптер Ка-52 Алігатор.

Також ЗСУ за добу, 7 жовтня, ліквідували майже 400 російських окупантів та 12 безпілотників ворога.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: