Українські військові на Херсонщині «підсмажили» спеціальний броньовик бійців Кадирова

Читать на русском
У суботу, 8 жовтня, стало відомо, що українські військові знищили спеціальний броньовик кадирівців в Херсонській області.
Регіональне управління Сил територіальної оборони «Південь»

У суботу, 8 жовтня, стало відомо, що українські військові знищили спеціальний броньовик «кадирівців» в Херсонській області.

Про це повідомляє Регіональне управління Сил територіальної оборони «Південь».

«Перша зустріч із українськими воїнами закінчилася для автівки плачевно», – зазначають у повідомленні.

В дописі йдеться, що розробкою броньовика З-СТС займався завод «Ремдизель» з Набережних Челнів на замовлення «кадирівців».

«На готове шасі від серійної вантажівки «КамАЗ-5350» росіяни встановили бронекорпус із елементами від деяких інших серійних панцерників. Стверджується, що броневик має протимінний захист і здатен витримати підрив 6 кг тротилу під днищем», – розповідають сили тероборони.

Відомо, що автомобіль вміщує 10 бійців. Доступ усередину броньовика забезпечений двома парами бортових дверей і кормовими дверцятами. У даху передбачені люки, зокрема для установки кулемета.

Нагадаємо, глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що у його республіці не будуть виконувати наказ володимира путіна про мобілізацію.

Також повідомляли, що на тлі поразки російських окупаційних військ у Лимані Кадиров закликав застосувати проти України «малопотужну ядерну зброю».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: