Росіяни збільшили кількість ракет у Чорному морі, які спрямовані на Україну

Читать на русском
У Чорному морі ворог збільшив до 40 кількість ракет, які націлені на Україну. Всього маневрує 6 ракетоносіїв, з яких 2 – підводні.
Ілюстративне фотоФото – Getty Images

У Чорному морі збільшилася кількість кораблів російського флоту. Тепер поблизу узбережжя тимчасово окупованого Криму маневрують 11 суден.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Російські окупанти, зокрема, різко збільшили кількість кораблів, які є носіями крилатих ракет «Калібр», до 6. Відомо, що з них 2 – підводні.

Пожежа на Кримському мосту: чому загорівся найзахищеніший міст у Криму і що це означає для УкраїниПро те, чому стала можливою атака на Кримський міст, хто за неї відповідальний і що це означає для України та росії – в матеріалі Слово і діло

Зазначається, що наразі на Україну спрямовано 40 «Калібрів». Загроза ракетних ударів залишається актуальною і з напрямку моря, і з повітря та суші.

Крім того, на півдні України на напрямок просування ЗСУ ворог підтягує резерви. Відомо про 200 окупантів та близько 3 десятків одиниць бойової технки.

Нагадаємо, раніше у Чорному морі перебувало 5 російських кораблів-ракетоносіїв. На борту у них було 32 «Калібра».

Також відомо, що країна-агресор намагається організувати реверсне сполучення Кримським мостом і поромну переправу, але ефективність цих дій залишається під сумнівом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: