«Загроза зросла»: стало відомо, скільки ракет тримає рф у Чорному морі

Читать на русском
У Чорному морі росія тримає корабельне угруповання з 8 бойових суден. З них 5 є ракетоносіями Калібрів.
Ілюстративне фотоФото – Армія Inform

У Чорному морі перебуває 5 російських кораблів, які є носіями крилатих ракет «Калібр».

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Зазначається, що серед ракетоносіїв є 3 надводних та 2 підводних судна. На борту у них знаходиться 32 ракети «Калібр».

Через війну у Чорному морі масово гинуть дельфіни: Україна розслідує екоцидРосійське вторгнення призвело до масової загибелі дельфінів у Чорному морі. Прокуратура порушила справу за фактом екоциду.

Загалом корабельне угруповання російського флоту наразі складається з 8 бойових суден. Вони продовжують маневрувати та укриваються за Кримським півостровом.

У командуванні наголосили, що російські окупанти погрожують та шантажують шляхом ракетних ударів і застосуванням дронів-камікадзе. Крім того, мінна небезпека у морі підвищується через посилення штурму.

«Не наражайте себе на небезпеку, не нехтуйте сигналами повітряної тривоги, дотримуйтесь порядку дій і правил», – закликали у повідомленні.

Нагадаємо, що після серії вибухів країна-агресор провела передислокацію військ у Криму – частина моряків та авіації виведена на територію рф.

Також наприкінці вересня британська розвідка повідомляла, що командування Чорноморського флоту рф передислокувало свої підводні човни класу KILO з порту Севастополя до Новоросійська в Краснодарському краї через загрозу ударів ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: