Морські піхотинці захопили ворожий протитанковий ракетний комплекс «Корнет»

Читать на русском
Морські піхотинці на півдні України змусили загарбників залишити позиції і захопили ворожий протитанковий ракетний комплекс Корнет.
Укрінформ

Морські піхотинці на півдні України захопили ворожий протитанковий ракетний комплекс «Корнет».

Про це повідомляє пресслужба Військово-Морських сил Збройних сил України.

Як зауважують у дописі «російський ленд-ліз» продовжує поставки до лав Збройних сил України. Зокрема, військовослужбовці 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського на півдні України змусили загарбників залишити позиції і захопили ворожий протитанковий ракетний комплекс «Корнет».

«Цей «аналагавнєт» військовослужбовцям 36 окрема бригада морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського вимушено залишили рашисти. Коли вони побачили морських піхотинців, які наступали на їх позиції на півдні України, то зі страху накивали лаптями якнайдалі в свій глибокий тил», – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі наголошують, що морпіхи щедрі воїни і обов’язково повернуть ракети власникам, спаливши ними кілька ворожих танків.

Нагадаємо, у суботу, 8 жовтня, стало відомо, що українські військові знищили спеціальний броньовик «кадирівців» в Херсонській області.

Минулої доби, 8 жовтня, українські військові ліквідували 440 російських окупантів, 14 танків та збили ворожий вертоліт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: