У Москві почалися арешти військових, рух у центрі перекрито – розвідка

Читать на русском
У Москві розпочався комплекс заходів, спрямованих проти військових. З цією метою у центрі російської столиці частково перекрито рух.
Головне управління розвідки МО України

У Москві розпочався комплекс «заходів», спрямованих проти військових. З цією метою у центрі російської столиці частково перекрито рух.

Про це повідомляє українська розвідка у Telegram.

У суботу, 8 жовтня, в російській столиці розпочався комплекс «заходів» спрямованих проти військових. Рух в центрі Москви перекрили для автомобільного транспорту, а в місто увійшла «еліта» Росгвардії – підрозділи дивізії оперативного призначення імені Дзержинського.

У рф наростає критика міноборони після невдач на полі бою – британська розвідкаВ росії відомі люди починають критикувати керівництво міноборони після постійних невдач на полі бою в Україні упродовж останніх двох тижнів.

За інформацією української розвідки, вони рухаються до центру спільно з підрозділами поліції. Уже відомо про численні арешти, затримання та блокування військових. Зауважують, що всі військові підрозділи по периметру Москви приведено у підвищену бойову готовність.

Нагадаємо, у росії 21 вересня оголосили мобілізацію. У багатьох містах спалахнули акції протесту, а росіяни масово кинулися виїжджати з країни найчастіше до Грузії та Казахстану. Проте українські розвідники стверджують, що в рф почали проводити приховану мобілізацію ще в травні цього року після перших значних невдач своєї армії.

В Інституті вивчення війни зауважували, що оголошена володимиром путіним мобілізація здійснює більш суттєвий короткостроковий вплив на внутрішній контекст росії, ніж на війну в Україні. Суперечки навколо погано проведеної мобілізації у поєднанні з поразками росіян у Харківській області та у Лимані загострили протиріччя та боротьбу між пропутінськими російськими націоналістичними силами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: