У рф наростає критика міноборони після невдач на полі бою – британська розвідка

Читать на русском
В росії відомі люди починають критикувати керівництво міноборони після постійних невдач на полі бою в Україні упродовж останніх двох тижнів.
Фото DW

В росії відомі люди починають критикувати керівництво міноборони після постійних невдач на полі бою в Україні упродовж останніх двох тижнів.

Про це у Твіттері повідомляє Міноборони Великої Британії.

«Після постійних невдач росії на полі бою протягом останніх двох тижнів все більше різних гравців російської системи об’єдналися в критиці керівництва російського міноборони», – йдеться в повідомленні.

Серед критиків є чеченський лідер Рамзан Кадиров, власник приватної військової компанії «Вагнер» Євгеній Пригожин, офіційні телеведучі, попзірки та військові блогери. Наразі критика залишається зосередженою на вищому військовому командуванні, а не на вищому політичному керівництві.

Проте в розвідці стверджують, що критика є тенденцією публічного вираження незгоди проти російського істеблішменту, яку принаймні частково терплять і яку, ймовірно, буде важко повернути назад.

Нагадаємо, українські захисники ліквідували вже понад 62 тисяч російських окупантів.

Додамо, британський високопосадовець у своєму коментарі припустив, що «ЗСУ відтіснять окупантів на кордони 23 лютого вже до Різдва». Водночас, за його словами, це станеться лише у тому випадку, якщо українські захисники продовжать контрнаступ у такому ж темпі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: