Ракетна атака на Запоріжжя: в ОВА розповіли про стан постраждалих

Читать на русском
Ракетні удари по Запоріжжю. Стан постраждалих задовільний. Один пацієнт перебуває у тяжкому стані.
t.me/eto_zp

Внаслідок ранкового обстрілу житлового кварталу Запоріжжя до лікарень було доставлено 12 осіб, 9 з яких госпіталізували. Ще 3 відмовилися від госпіталізації.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух у Telegram.

Ракетні удари по Запоріжжю: троє загиблих, понад 10 постраждалихУ четвер, 6 жовтня, під вогнем ворога в Запоріжжі опинились кілька приватних та багатоквартирних будинків.

«Директор Департаменту охорони здоров'я Олексій Кулініч повідомив, що до медичних закладів Запоріжжя доставлено 12 пацієнтів: госпіталізовано 9 пацієнтів, 3 запорожці після медичного огляду від госпіталізації відмовилися», – написав він.

За його словами, стан людей задовільний. Один пацієнт перебуває у тяжкому стані. Серед травмованих двоє дітей – хлопчики 4 років.

Старух додав, що рятувальники оперативно працюють на місці влучення російських ракет та рятують з-під завалів зруйнованих житлових будинків постраждалих городян.

Нагадаємо, сьогодні вранці росіяни вдарили по житлових багатоповерхівках Запоріжжя 7 ракетами. Зруйновано цілі під'їзди. Під завалами опинилися люди.

Близько 11:30 у Запоріжжі знову пролунали вибухи. Росіяни вдарили ракетами по центру міста, влучили в об'єкт інфраструктури.

Пізніше стало відомо, що внаслідок ранкової атаки загинули 3 особи та понад 10 постраждали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: