В ОПУ уточнили подробиці двох ракетних атак на Запоріжжя

Читать на русском
Внаслідок ранкової атаки загинула все ж таки одна жінка, життя другій вдалося врятувати. Постраждалих зараз – 7 осіб.

В Офісі президента уточнили інформацію про ракетні удари росії по Запоріжжю, які відбулися сьогодні вранці, а потім – ближче до опівдня.

Як повідомив заступник голови ОПУ Кирило Тимошенко, внаслідок ранкової атаки загинула все ж таки одна жінка, життя другій вдалося врятувати. Постраждалих зараз – 7 осіб.

По Запоріжжю завдано нового ракетного ударуВибухи у Запоріжжі. Російські війська вдень 6 жовтня здійснили нову ракетну атаку на місто.

«Внаслідок ранкових ударів відомо про загибель жінки. Загибель другої людини, про яку писав раніше, не підтверджується. Лікарі врятували її життя! 7 травмовано, зараз вони в лікарні, серед них 3-річна дитина. Триває розбір завалів, чекаємо на остаточні дані», – написав він.

Також Тимошенко розповів, що повторна ракетна атака по Запоріжжю велася росіянами з зенітно-ракетної системи С-300. Ракети вдарили у центральну частину міста.

Нагадаємо, сьогодні вранці росіяни вдарили по житлових багатоповерхівках Запоріжжя 7 ракетами. Зруйновано цілі під'їзди. Під завалами опинилися люди. Було відомо про 10 поранених.

Також повідомлялося, що одна жінка загинула на місці, а інша померла в лікарні.

Рятувальна операція ще продовжується, оскільки люди можуть бути під завалами.

Близько 11:30 у Запоріжжі знову пролунали вибухи. Росіяни вдарили ракетами по центру міста, влучили в об'єкт інфраструктури.

Після першої ранкової атаки окупантів на Запоріжжя голова ОВА повідомляв, що є велика ймовірність повторних ракетних атак.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: