Військові рф вдарили ракетами по Запоріжжю: горять житлові будинки, є постраждалі

Читать на русском
6 жовтня вранці російські загарбники атакували ракетами Запоріжжя. У місті горять будинки, також є влучання в об'єкт інфраструктури.
Ілюстративне фотоФото – ОК Північ

Вранці у четвер, 6 жовтня, російські загарбники знову вдарили ракетами по Запоріжжю.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух у Telegram.

Сигнал про оголошення повітряної тривоги пролунав у місті о 5:08. Вже о 5:15 стало відомо про ракетну атаку. За словами Старуха, спочатку дізналися, що ворог влучив в об’єкти інфраструктури міста.

У Білий Церкві пролунали вибухи: рф атакувала місто іранськими дронамиЗгідно з повідомленням місцевих мешканців, перед вибухами було чутно характерний звук дронів-камікадзе.

Пізніше керівник ОВА заявив, що внаслідок ударів у Запоріжжі спалахнули пожежі. Зокрема, значних руйнувань зазнали житлові будинки.

Також є постраждалі, однак їхня кількість наразі невідома. На місці подій працюють рятувальники. Вони почали діставати людей з-під завалів.

За словами секретаря Запорізької міськради Анатолія Куртєва, всього було 7 ударів по багатоповерхівкам міста, в квартирах яких спали мирні мешканці. Зруйновано цілі під'їзди.

Нагадаємо, що зранку 5 жовтня росіяни також завдали по Запоріжжю ракетного удару. У результаті було зруйновано інфраструктурні об'єкти обласного центру, також є постраждалі.

Крім того, цієї ночі, 6 жовтня, російські окупанти знову обстріляли Харків. Ворожий приліт стався в Основ’янському районі. Загарбники влучили в об’єкт інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: