Війська рф обстріляли Гуляйполе: загинули заступник голови місцевої громади та керівник КП

Читать на русском
У ніч на 5 жовтня російські окупанти атакували ракетами Запоріжжя та 17 населених пунктів області. Під удар, у тому числі, потрапило Гуляйполе.

У ніч на 5 жовтня російські окупанти атакували ракетами не лише Запоріжжя, а й ряд населених пунктів області. Під удар, у тому числі, потрапило Гуляйполе. Є загиблі.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух у Telegram.

Ракетний удар по Запоріжжю: повідомляється про постраждалихВнаслідок російської атаки на Запоріжжі зруйновано інфраструктурні об'єкти, є постраждалі.

«За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районі населених пунктів Гуляйполе, Залізничне, Чарівне, Темирівка, Полтавка, Новоданилівка, Новоандріївка, Мала Токмачка, Оріхів, Дорожнянка, Червоне, Ольгівське, Мала Токмачка, Щербаки, Малинівка, Білогір'я, Малі Щербаки», – йдеться у повідомленні.

Старух уточнив, хто загинув у Гуляйполі.

«Внаслідок ракетного обстрілу міста Гуляйполе загинули Олександр Анатолійович Савицкий, заступник голови місцевої громади та керівник КП «Благоустрійсервіс» Олександр Анатолійович Косаренко. Світла пам’ять..Ці люди нікуди не тікали, до останнього були на своїх робочих місцях», – написав він.

Нагадаємо, російські війська вранці 5 жовтня в черговий раз завдали по Запоріжжю ракетного удару. Є постраждалі.

Також у ніч із 4 на 5 жовтня у Білій Церкві Київської області пролунали вибухи. Місто атакували іранськими дронами-камікадзе «Shahed 136».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: