У росії стартували навчання «Схід-2022» за участю Китаю та Індії

Читать на русском
У Росії розпочалися навчання Схід-2022 за участю військових з Китаю, Білорусі, Індії, Вірменії, Азербайджану, Таджикистану, Казахстану, Киргизії, Монголії, Лаосу, Алжиру, Нікарагуа та Сирії.

У росії розпочалися стратегічні командно-штабні навчання «Схід-2022». У них буде задіяно понад 50 тисяч військових, понад 5 тисяч одиниць озброєння та військової техніки, у тому числі 60 бойових кораблів.

Як повідомляє міністерство оборони рф, маневри триватимуть до 7 вересня.

Російські військові відпрацьовуватимуть «оборонні та наступальні дії на семи полігонах Східного військового округу, а також в акваторіях та прибережних зонах Охотського та Японського морів».

Крім військових рф, тренуватимуться військові з Китаю, Білорусі, Індії, Вірменії, Азербайджану, Таджикистану, Казахстану, Киргизії, Монголії, Лаосу, Алжиру, Нікарагуа та Сирії.

Нагадаємо, у розслідуванні ВВС йдеться, що російська армія за півроку війни в Україні втратила понад 900 елітних фахівців.

За підрахунками видання Forbes, за шість місяців повномасштабної війни в Україні російська армія втратила 12 тисяч 142 одиниці техніки на 16,56 млрд доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: