Естонія передала ЗСУ дрони, які росіянин віз для армії рф

Читать на русском
Естонія передала українським військовим дрони, які росіянин намагався вивезти з країни для російської армії.

Естонія передала Збройним силам України дрони, які чоловік із подвійним громадянством Естонії та росії намагався поставити для російської армії.

Про це повідомило посольство Естонії в Україні у Twitter.

За два дні роботи супутника ICEYE росіяни втратили бронетехніки на суму, що перевищує вартість проєкту – РезніковЗа перші два дні роботи супутника ICEYE було виявлено та знищено понад 60 одиниць бойової техніки росіян.

«Пам'ятаєте чоловіка з подвійним громадянством Естонії та росії, який намагався поставити безпілотники для російської армії? Крім його арешту, Департамент охоронної поліції Естонії вилучив куплені чоловіком дрони та подарував їх українській армії», – йдеться у повідомленні.

У липні Харьюський повітовий суд в Естонії визнав трьох чоловіків, які займалися придбанням дронів для російської армії, винними у підтримці агресії ha проти України.

Нагадаємо, жителі Чехії провели збирання коштів для придбання модернізованого танка Т-72, ​​призначеного для української армії.

А у серпні в Латвії зібрали понад 500 тисяч євро за чотири дні на купівлю безпілотника Bayraktar для Збройних Сил України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: