Українські військові деокупували селище Борова під Ізюмом

Читать на русском
Українські військовослужбовці у понеділок, 3 жовтня, деокупували селище міського типу Борова в Ізюмському районі Харківської області.

Українські військовослужбовці у понеділок, 3 жовтня, деокупували селище міського типу Борова в Ізюмському районі Харківської області.

Про це повідомляє пресслужба Борівської селищної ради у Fecebook.

«Борова та більша частина Борівської селищної територіальної громади під контролем ЗСУ», - йдеться у повідомленні.

Стало відомо, скільки воєнних злочинів уже зафіксували на деокупованій ХарківщиніНа Харківщині зареєстровано майже 860 воєнних злочинів, які вчинили російські військові за час окупації.

«Люди масово повиходили на вулиці щоб подякувати за звільнення. На жаль, не вдалося зазняти той весь об'єм людських емоцій, які ми побачили (не вистачило би картки пам'яті на телефоні). Діти кричали Слава Україні, багато жінок плакали. Все йде по плану!», - зазначив боєць 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ Антон Петрівський.

Нагадаємо, українські військові на півдні утримують закріплені території та просуваються вперед. Авіацією завдали 7 ударів по ворогу, а ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 340 вогневих завдань.

У ніч проти 3 жовтня стало відомо, що українські захисники деокупували село Торське на Донеччині.

1 жовтня бійці Збройних сил України увійшли до Лимана Донецької області. Міноборони росії заявило про виведення своїх військ із міста. Пізніше президент Володимир Зеленський повідомив про повну зачистку міста від супротивників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: