На Харківщині знайшли тіла п’ятьох людей, які намагались самотужки евакуюватись

Читать на русском
В Харківській області, в селі Василенкове, правоохоронці виявили у полі тіла п’яти людей, які намагались самостійно евакуюватися.
Сергій Болвінов

В Харківській області, в селі Василенкове, правоохоронці виявили у полі тіла п’яти людей, які намагались самостійно евакуюватися.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов.

«Другого жовтня до поліції поступила заява, що в полі в селі Василенкове знайдені загиблі люди. Слідчі поліції на місці виявили п’ять тіл загиблих та ідентифікували їх», – йдеться в повідомленні.

Загиблі виявилися жителями Куп’янську, які намагались самостійно евакуюватись до Харкова на автомобілі ще шостого травня. Проте дорогою вони натрапили на міну російських окупантів.

«Серед них – 41-річний Ярослав, 18-річний Іван, 19-річний Микита, 20-річний Олексій та 50-річна Людмила», – додав Болвінов.

Слідчі роблять усе необхідне для встановлення винних.

Нагадаємо, у суботу, 1 жовтня, у Куп’янському районі на Харківщині виявили обстріляну колону з автомобілями, де перебували цивільні. Внаслідок розстрілу автоколони з людьми у Куп’янському районі Харківської області загинули 24 людини, у тому числі – вагітна жінка і 13 дітей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: