На Херсонщині окупанти закопують у траншеї бочки з невідомою речовиною – Гуменюк

Читать на русском
У Херсонській області окупанти закопують у траншеї бочки з невідомою речовиною. Ймовірно, таким чином загарбники намагаються залякати українців.
promin.cv.ua

У Херсонській області окупанти закопують у траншеї бочки з невідомою речовиною. Ймовірно, таким чином загарбники намагаються залякати українців.

Про це повідомила керівниця об'єднаного пресцентру Сил охорони та оборони Південь Наталія Гуменюк в етері телемарафону.

За її словами, у мережі почали публікувати фото та відео, на який російські окупанти в Херсонській області закопують у траншеї бочки з невідомою речовиною. В ОК «Південь» мають кілька версій, навіщо це окупантам, одна розголошувати їх не стануть.

Виїхати з Херсонщини стало складніше, окупанти ввели «спецдозволи»Російські загарбники максимально ускладнили виїзд з окупованої Херсонщини. Військові ввели спеціальні дозволи.

Гуменюк зауважує, якщо поширення цих кадрів на користь окупантів, то це пропагандистське завдання, спрямоване на залякування українців.

«Єдине, що можемо сказати, ніякої паніки бути не може. Окупанти намагаються продовжувати психологічний тиск на місцеве населення. Ми знаємо всі можливі загрози і працюємо з населенням тих регіонів, де це можливо, вони всі обізнані і знають, як правильно діяти», – додала вона.

Нагадаємо, 23 вересня російські окупанти застосували хімічну зброю проти українських захисників. Ворог використав безпілотний літальний апарат. З нього він скинув на бойові позиції ЗСУ контейнери з отруйною речовиною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: