Росіяни розстріляли із САУ будинки мирних мешканців на Сумщині

Читать на русском
2 жовтня росіяни обстріляли із САУ будинки мирних мешканців села Кияниця Сумської області. Внаслідок цього є пошкодження, а також частково у громаді відсутнє світло.
СумщинаФото – t.me/Zhyvytskyy

Вранці у неділю, 2 жовтня, російські окупанти атакували село Кияниця у Юнаківській громаді Сумської області. Зокрема, розстрілювали будинки мирних мешканців із САУ.

Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький у Telegram.

Зазначається, що ворожі снаряди розривалися посеред дороги, а також на городах і подвір’ях людей. Три будинки було значно пошкоджено. Від вибуху знесло огорожі, а у помешканнях повилітали вікна.

Росіяни постійно обстрілювали Донецьку область, є жертви – ОВАПротягом минулої доби окупанти постійно обстрілювали Донецьку області на ділянках від Курахового до Соледару, є жертви та поранені.

За словами власниці одного з будинків, вона ледь встигла сховатися у погріб із 12-річною онучкою. Через значні ушкодження їхнього помешкання вони ночуватимуть у сусідки.

В одній оселі вибиті вікна та осколками пошкоджено газові труби. У селі наразі газ тимчасово перекрили, поки працюють газові служби. Також росіяни пошкодили лінії електромереж, тому світла у громаді частково теж немає.

У гараж пошкоджені дві автівки, а в одному домогосподарстві загинули кури. На місці вибухів працюють піротехніки, адже там можуть бути нерозірвані снаряди.

Нагадаємо, у Миколаєві внаслідок ворожого обстрілу у неділю вранці 2 жовтня виникла пожежа в багатоповерхівці. Поранення отримали семеро людей.

У ніч на 2 жовтня російські окупанти знову атакували Кривий Ріг. Ворог наніс удар дронами-камікадзе. Це сталося в одному з центральних районів міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: