Окупанти обстріляли Миколаїв ракетами С-300, є поранені

Читать на русском
У Миколаєві внаслідок ворожого обстрілу у неділю вранці 2 жовтня виникла пожежа в багатоповерхівці. Поранення отримали семеро людей.
Укрінформ

У Миколаєві внаслідок ворожого обстрілу у неділю вранці 2 жовтня виникла пожежа в багатоповерхівці. Поранення отримали семеро людей.

Про це голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив у Телеграмі.

Відомо, що 2 жовтня, близько 03:45, Миколаїв зазнав обстрілу зенітно-ракетними системами С-300. Влучання зафіксовані біля двох чотириповерхових будинків. Будівлі пошкоджено, в одному з них виникла пожежа. Крім цього, влучання зафіксували біля території лікарні. Всього внаслідок обстрілу поранення отримали сім осіб.

За словами Кіма, в Миколаївському районі протягом доби, 1 жовтня, ворог завдав ударів із 120-мм міномета та реактивної системи залпового вогню «Град». Обстрілював портову акваторію та інфраструктуру м. Очаків Очаківської громади.

Крім того, в ніч на 2 жовтня внаслідок ворожого обстрілу села Шевченко Шевченківської громади дві людини загинули, частково зруйновано житловий будинок. Також лунали вибухи у селі Калинівка Воскресенської громади. У селі Широке внаслідок обстрілів зруйновано два житлові будинки та чотири будинки пошкоджено, також є влучання були в адмінбудівлю.

Нагадаємо, бійцям ЗСУ вдалося збити п'ять іранських дронів-камікадзе Shahed-136, якими ворожі війська атакували Миколаївську область.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: