Росіяни постійно обстрілювали Донецьку область, є жертви – ОВА

Читать на русском
Протягом минулої доби окупанти постійно обстрілювали Донецьку області на ділянках від Курахового до Соледару, є жертви та поранені.

Протягом минулої доби окупанти постійно обстрілювали Донецьку області на ділянках від Курахового до Соледару, є жертви та поранені.

Про це повідомляє у Telegram голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

«У Бахмуті одна особа отримала поранення, пошкоджено 4 приватні будинки та 2 багатоповерхівки. У Соледарі теж поранено 1 особу», - розповів він.

За інформацією заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка в Telegram, за добу 1 жовтня на Донеччині загинули 3 особи, а ще 9 отримали поранення.

За даними нацполіції, окупанти десять разів атакували Авдіївку та чотири - Бахмут.

«Внаслідок влучення ворожих снарядів пошкоджено медичний заклад та шість багатоквартирних будинків. Є травмовані і загиблі громадяни», - розповіли подробиці удару по Авдіївці правоохоронці.

Обстрілів зазнали і міста - Курахове, Часів Яр, Соледар, смт Південне, Північне, Щербинівка, Курахівка, села Орлівка, Времівка, Шахтарське, Тоненьке, Карлівка, Парасковіївка, Новий Комар, Єлизаветівка, Опитне.

Знищено та пошкоджено 27 цивільних об'єктів - 22 житлові будинки, лікарню, господарські споруди, залізничну станцію.

Нагадаємо, сьогодні вранці росіяни обстріляли Запоріжжя, було пошкоджено інфраструктуру в одному з районів міста.

Зазначимо, у Миколаєві внаслідок ворожих обстрілів у неділю вранці 2 жовтня виникла пожежа у багатоповерхівці. Поранення отримали семеро осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: