Окупанти тричі за день атакували Нікопольський район – подробиці

Читать на русском
Війська окупантів тричі за суботу, 1 жовтня, обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області.
t.me/Yevtushenko_E

Війська окупантів тричі за суботу, 1 жовтня, обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області.

Про це повідомляють ГУ ДСНС у Дніпропетровській області у Фейсбуці та очільник Нікопольської РВА Євген Євтушенко у Телеграмі.

«Російські окупаційні війська тричі за день ударили по двох громадах Нікопольського району. Минулося без жертв», - йдеться у повідомленні ДСНС.

Уточнюється, що росіяни обстріляли Марганецьку та Червоногригорівську громади.

Ракетний удар по Дніпру: рф била «Іскандерами», кількість поранених зрослаДо п'яти зросла кількість поранених внаслідок ракетного удару окупантів по Дніпру, один загиблий. У місті пошкоджено багатоповерхівки, гімназію, магазин та адміністративні будівлі.

У Червоногригорівській громаді пошкоджені будинки, місцеве кладовище та електромережа.

Як зазначається, в інших районах Дніпропетровщини все спокійно. Перевищення радіаційного фону в області не зафіксовано.

Водночас, керівник Нікопольської РВА Євген Євтушенко закликав жителів Нікопольського району у найближчі тижні не відвідувати місця скупчення людей та відкриті майданчики.

«Нагадую вам про необхідність найближчі тижні бути уважними, без крайньої необхідності не відвідувати місця скупчення людей та відкриті майданчики», - наголосив він..

У повідомленні Євтушенко також звернувся до жителів прибережних територій з проханням провести ніч в сховищі або скористатися правилом двох стін.

«ЗСУ продовжують звільняти міста і села України. Є добрі звістки. Жителі району чують, як потужно наша армія б'є ворога на територіях, розташованих поруч», - додав керівник району.

Нагадаємо, що у ніч на 1 жовтня російські війська обстріляли Нікопольський та Синельниківський район Дніпропетровської області.

Напередодні внаслідок удару російських військових по житлових кварталах Дніпра та області загинуло четверо людей, а постраждали – 18.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: