Ракетний удар по Дніпру: рф била «Іскандерами», кількість поранених зросла

Читать на русском
До п'яти зросла кількість поранених внаслідок ракетного удару окупантів по Дніпру, один загиблий. У місті пошкоджено багатоповерхівки, гімназію, магазин та адміністративні будівлі.

Російські війська вночі 30 вересня вдарили по Дніпру ракетами «Іскандер», кількість поранених зросла до п'яти осіб, один загиблий.

Про наслідки обстрілу розповів голова військової адміністрації області Валентин Резніченко.

«Одна людина загинула і п’ятеро поранені. Така ситуація на зараз після нічного прильоту російських «Іскандерів» у мирний Дніпро. Ворожі ракети знищили транспортне підприємство. Під час пожежі, яку спричинив удар, згоріли 52 автобуси, ще 98 постраждали. У місті понівечені кілька багатоповерхівок, гімназія, магазин та адміністративні будівлі. Рятувальники з ночі працюють на місцях «прильотів» і з’ясовують масштаби руйнувань», – написав Резніченко.

Крім того, вночі окупанти били по Нікопольському району «Градами» та важкою артилерією. У Червоногригорівській громаді пошкоджено промислові об'єкти, десяток приватних будинків, водопровід та лінію електропередач. У Нікополі снаряди зачепили приватні будинки.

Нагадаємо, вночі окупанти вдарили по житлових кварталах Дніпра, також був приліт у транспортне підприємство.

29 вересня було завдано удару по житлових кварталах Дніпра, загинули 4 особи, 18 постраждали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: