Рєзніков анонсував хороші новини за підсумками розмови з головою Пентагону

Читать на русском
Хороші новини буде оголошено найближчим часом. Ллойд Остін підтвердив, що США продовжать підтримку України.
фото УП

Глава Міноборони України Олексій Резніков та міністр оборони США Ллойд Остін провели телефонну розмову, під час якої обговорили актуальну ситуацію на передовій та Ramstein 6.

Про це Олексій Резніков повідомив у Twitter у п'ятницю, 30 вересня.

«Леопарди» для ЗСУ: чому Німеччина тягне з постачанням танків для УкраїниПро те, чому Німеччина всіляко затягує поставки Україні важкої техніки, танків та БМП – в матеріалі Слово і діло

«Мав телефонну розмова з Ллойдом Остіном. Обговорили оновлення з передової, Ramstein 6 та способи посилення наших можливостей. Хороші новини буде оголошено найближчим часом. Ллойд Остін підтвердив, що США не визнають «референдуми» на тимчасово окупованих територіях України. Українська армія продовжуватиме використовувати зброю, щоб деокупувати нашу землю», – написав міністр оборони України.

Нагадаємо, голова ОПУ Андрій Єрмак та екс-генсек НАТО заявили, що союзники можуть посилити безпеку України, надавши сучасні та ефективні системи ППО та ПРО. Також нашій країні терміново потрібні гарантії безпеки як сигнал довіри з боку Заходу.

Також повідомлялося, що США нададуть Україні 16 пускових протиракетних систем NASAMS. У Пентагоні уточнили терміни поставок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: