Ракетний удар по Дніпру: згоріло понад 100 автобусів, загинула людина

Читать на русском
Внаслідок ракетних ударів по Дніпро ввечері 29 вересня загорілася адмінбудівля транспортного підприємства та понад 100 автобусів. Є жертви.
Обстріл ДніпраФото – t.me/dnipropetrovskaODA

Внаслідок ракетного обстрілу Дніпра ввечері 29 вересня сталася масштабна пожежа, а також є жертви.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко у Telegram.

Зазначається, що російські окупанти поцілили ракетами в житловий квартал у середмісті, в який вже влучали кілька тижнів тому. Також був приліт у транспортне підприємство.

Росіяни вдарили ракетами по Кривому Рогу, є значні руйнування – мер (оновлено)28 вересня ввечері російські окупанти здійснили ракетну атаку по Кривому Рогу. Також сили ППО збили ворожі ракети над Дніпропетровською областю.

Там зайнялася масштабна пожежа. Зокрема, горить адмінбудівля та 50 автобусів.

Пізніше мер Дніпра Борис Філатов заявив, що згоріло понад 100 автобусів. Він попередив про можливі затримки руху громадського транспорту за маршрутами 73, 87А, 106, 107, 146А и 146Б.

У результаті ворожої атаки загинула одна людина, щонайменше двоє отримали поранення. На місці працюють правоохоронці та рятувальники, а масштаби руйнувань з’ясовуються.

Ввечері у четвер, 29 вересня, російські окупанти знову атакували місто Дніпро.

Також у ніч на 29 вересня росія завдала ракетного удару по житлових кварталах Дніпра. Наразі відомо про трьох загиблих, серед них дитина. Ще п'ятьох людей поранено.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: