РФ вдарила ракетами по Краматорську, є руйнування та багато поранених

Читать на русском
Російські окупанти сьогодні вдень ударили по Краматорську на Донеччині. Пошкоджено будинки, інфраструктуру. Також є постраждалі мирні жителі.
facebook.com/alexander.vasilyevich.goncharenko

Російські окупанти сьогодні вдень ударили по Краматорську на Донеччині. Пошкоджено будинки, інфраструктуру. Також постраждали мирні жителі.

Про це повідомив Краматорський міський голова Олександр Гончаренко у Facebook.

«4 ракетних удари зазнав Краматорськ. Вже відомо про 10 поранених. Пошкоджені багатоповерхівки, інфраструктура та приватні домівки. На місцях працюють всі відповідні служби», - написав він.

Водночас, за даними заступника голови ОПУ Кирила Тимошенка, внаслідок удару постраждали 11 осіб.

«11 поранених, одного з яких у важкому стані довелося направляти до Дніпра. В одній із багатоповерхівок вибито половину вікон, в інших менше, але теж пошкоджені, зіпсовано дорожнє покриття», - повідомив Тимошенко.

Нагадаємо, російські окупанти вранці 29 вересня вдарили забороненими касетними снарядами по Криворізькому району. В ОВА повідомляли, що поранення отримали 13 працівників одного із підприємств. Пізніше кількість поранених зросла до 15.

Вночі росіяни завдали ракетного удару по житлових кварталах Дніпра. Відомо про трьох загиблих, у тому числі дитину. Ще п'ятьох людей поранено.

Увечері 28 вересня окупанти атакували ракетами Кривий Ріг. Одна ракета була збита, друга влучила у підприємство з переробки зернових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: