Росіяни вдарили ракетами по Кривому Рогу, є значні руйнування – мер (оновлено)

Читать на русском
28 вересня ввечері російські окупанти здійснили ракетну атаку по Кривому Рогу. Також сили ППО збили ворожі ракети над Дніпропетровською областю.
Ілюстративне фотоФото – Українська правда

Ввечері 28 вересня російські окупанти атакували ракетами Кривий Ріг Дніпропетровської області.

Про це повідомив міський голова Олександр Вілкул у Telegram.

«Кривий Ріг - ракетна атака. Залишайтеся в укриттях», – написав він.

Над Дніпропетровською областю сили ППО збили ворожу ракетуУ небі над Дніпропетровщиною українські військові збили ворожу ракету. Про це у Тelegram повідомив керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резниченко.

Крім того, мер закликав містян не знімати наслідки ворожих ударів та не викладати нічого у соціальні мережі. Відомо, що повітряну тривоги у Кривому Розі оголосили о 20:32.

«Наслідки ракетної атаки: ракети Х-59 - одна ракета збита, інша влучила в об'єкт цивільної інфраструктури. Руйнування значні. Триває ліквідація наслідків», – заявив Вілкул.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко заявив, що ворожа ракета влучила в підприємство з переробки зернових. Минулося без жертв та постраждалих. Масштаби руйнувань уточнюються.

Також він повідомив у Telegram, що на території області спрацювали сили ППО.

За його словами, над Дніпропетровщиною збили три ворожі ракети. Дві над Синельниківським районом, одну – над Криворізьким.

У Повітряному командуванні «Схід» також повідомили, що російську ракету було збито і над містом Дніпро.

Нагадаємо, у понеділок, 26 вересня, о 22.22 під час атаки по Дніпропетровщині російські окупанти поцілили ракетою Х-59 в аеропорт Кривого Рогу, знищивши його інфраструктуру.

Російські війська також всю ніч 28 вересня били по Нікопольському району з «Градів» та важкої артилерії. По Нікополю вдарили тричі – пошкодили будинки, газопровід та лінії електропередач. Постраждалих немає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: