ЗСУ відбили атаку росіян на Херсонщині, знищено майже 20 окупантів

Читать на русском
28 вересня українські військові  відбили атаку росіян на Херсонщині, а також знищили майже 20 окупантів, 2 танки та іншу авто-бронетехніку ворога.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

Українські захисники продовжують нищити ворога на південнобузькому напрямку. Протягом доби 28 вересня російські окупанти знову зазнали втрат.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Зазначається, що ворог намагався атакувати та покращити тактичне положення у напрямку Безіменного від Чкалового. Однак ЗСУ відбили, тому росіянам довелося відступити з втратами.

Знищено ще 400 окупантів: втрати армії рф перевищили 58 тисяч осібОкрім 400 осіб особового складу, російська армія за останню добу втратила 6 танків, літак, 12 безпілотників, 8 ББМ, 3 артилерійські системи.

Протягом бойового дня українська авіація завдала 6 ударів по живій силі загарбників, зброї, техніці та ворожих позиціях ППО. Українські ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 220 вогневих завдань.

Зокрема, вогнем накрили райони зосередження сил та засобів у Чарівному, Олешках та Херсоні, а також по двох станціях радіоелектронної боротьби у Бериславському районі. Також контрольний удар завдали по мосту у Новій Каховці.

Всього українські бійці ліквідували 18 російських окупантів. 2 танки та 6 одиниць іншої броньованої та автомобільної техніки.

Нагадаємо, ракетно-артилерійські підрозділи Сил оборони завдали ударів по районам зосередження озброєння та техніки в Херсоні та знищили склад боєприпасів у Новоолександрівській громаді Херсонської області.

Також українські військові захопили рідкісну російську командно-штабну машину Р-145БМА.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: