ЗСУ завдали ударів по техніці в Херсоні та складу з боєприпасами в області

Читать на русском
Українські військовослужбовці ракетно-артилерійських підрозділів завдали низку ударів по концентрації техніки ворога в Херсоні та області.

Ракетно-артилерійські підрозділи Сил оборони завдали ударів по районам зосередження озброєння та техніки в Херсоні та знищили склад боєприпасів у Новоолександрівській громаді Херсонської області.

Про це йдеться у зведенні оперативного командування «Південь».

«Ракетно-артилерійськими підрозділами Сил оборони виконано 144 вогневих завдання, зокрема із ураження районів зосередження озброєння та техніки в Херсоні, знищення ворожого складу боєприпасів в Новоолександрівській громаді Херсонщини. Протягом ночі, ворог втратив чотири особи в живій силі та один військовий автомобіль. Решта втрат ворога дорозвідується», – інформують війська.

Як стверджують у командуванні, 6 ворожих кораблів продовжують маневрувати в Чорному морі вздовж південного узбережжя Криму. Напоготові 3 надводні ракетоносії, споряджені «Калібрами» у кількості 24 одиниці.

Нагадаємо, українські воїни-десантники в суботу, 24 вересня, збили російський броньований штурмовик Су-25 та винищувач Су-30.

Також у районі Антонівського мосту ЗСУ вдарили по резервах ворожої техніки, що готувались до переправи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: