У кремлі заявили, що не збираються припиняти війну в Україну навіть після анексії нових територій

Читать на русском
У кремлі заявили, що і після псевдореферендумів продовжуватимуть вторгнення в Україну – у планах захоплення всієї Донецької області.

Росія не збирається припиняти своє вторгнення в Україну навіть після анексії нових територій на підставі псевдореферендумів.

На брифінгу прессекретар путіна Дмитро Пєсков заявив, що потрібно «ще як мінімум звільнити» всю територію Донецької області.

Путін 30 вересня може оголосити про анексію захоплених територій України – британська розвідкаПутін у п'ятницю, ймовірно, використає своє звернення до парламенту, щоб оголосити про анексію українських територій.

«Як мінімум, те, що я вам можу сказати з абсолютною точністю, ви знаєте, що не всі території «Донецької народної республіки» ще звільнені. Ми говоримо про територію, яка знаходиться у межах 2014 року. Тому як мінімум потрібно звільнити всю територію «Донецької народної республіки», – цитують Пєскова російські ЗМІ.

Нагадаємо, як заявили у Міністерстві закордонних справ, Україна і після незаконних «референдумів» має повне право на відновлення своєї територіальної цілісності військовими та дипломатичними методами.

Президент Володимир Зеленський також підтвердив, що війна не вважатиметься закінченою до деокупації всіх територій.

ЗМІ пишуть, що путін, як і раніше, прихильний до своєї початкової мети — захоплення більшої частини України. У кремлі вважають, що після мобілізації зможуть перехопити ініціативу та просунутися далі вглиб країни, можливо, захопивши Харків та Одесу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: