Росія вивела з Криму частину моряків та авіації – розвідка

Читать на русском
Після серії вибухів країна-агресор провела передислокацію військ у Криму - частина моряків та авіації виведена на територію рф.

Після серії вибухів країна-агресор провела передислокацію військ у Криму - частина моряків та авіації виведена на територію рф.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

За словами представника ГУР Вадима Скибицького, частина персоналу чорноморського флоту рф тепер знаходиться в Новоросійську, а авіацію розподілили по аеродромах на території рф.

У різних частинах Криму фіксують активність ворожих літаківУ представництві Зеленського додали, що мешканці тимчасово окупованого Криму щоденно повідомляють про пуски російських ракет з акваторії Чорного моря.

«Ми не виключаємо, що окремі бойові кораблі, судна постачання будуть переміщені із Севастополя теж до Новоросійська. Аби уникнути ударів», - наголосив він.

При цьому кількість угруповання не змінилася, а окупанти продовжують переміщати військову техніку, боєприпаси та особовий склад по Керченському мосту. У той же час рф посилила протиповітряну оборону на острові.

Скибицький пояснив, що російські війська почали «ретельніше ставитись до таких понять, як терористична загроза, загроза з повітря, постійно відпрацьовують ці питання під час проведення навчань».

Раніше окупанти заявили про виконання плану щодо мобілізації у Криму.

Також нагадаємо, росія у Чорному морі знову збільшила кількість кораблів із ракетами «Калібр».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: