Росія у Чорному морі знову збільшила кількість кораблів з ракетами «Калібр»

Читать на русском
Росія знову збільшила кількість кораблів-ракетоносіїв у Чорному морі. Тепер там перебуває 3 надводних і 1 підводний носії високоточної зброї з 28 ракетами.
Ілюстративне фотоФото – Укрінформ

Російські окупанти знову збільшили кількість кораблів у Чорному морі, які є носіями ракет «Калібр». Саме тому зросла небезпека ворожих ударів по містах України.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Зазначається, що на бойовому чергуванні вздовж узбережжя Криму знаходяться 3 надводних і 1 підводний носії високоточної зброї. Їхній сумарний залп – 28 крилатих ракет «Калібр».

Через війну у Чорному морі масово гинуть дельфіни: Україна розслідує екоцидРосійське вторгнення призвело до масової загибелі дельфінів у Чорному морі. Прокуратура порушила справу за фактом екоциду.

Інше угрупування російського флоту з 12 суден продовжує маневрувати у безпечних районах, а також вони не наближуються до підконтрольної Україні території.

Українські військові наголосили, що все ще існує загроза ракетних ударів, атак дронами-камікадзе та ракетно-артилерійських обстрілів. Це стосується районів, які знаходяться у зоні досягнення ворожої зброї.

«Не нехтуйте власною безпекою, будьте пильними і свідомими. За алгоритмом дій при сигналах повітряних тривог дійте чітко й оперативно», – додали у повідомленні.

Нагадаємо, 18 вересня стало відомо, що ворог мінімізував корабельне угрупування до 6 одиниць через шторм, а також залишився лише один ворожий ракетоносій з 8 ракетами.

Також 23 вересня в Одесі пролунали вибухи – російська армія атакувала місто іранськими дронами-камікадзе з боку моря. Внаслідок цього загинула цивільна людина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: