Мешканці Снігурівки вийшли на акцію проти псеврореферендуму

Читать на русском
Мешканці окупованої Снігурівки в Миколаївській області у п'ятницю, 23 вересня, вийшли на мінінг проти псевдореферендуму.

Мешканці окупованої Снігурівки в Миколаївській області у п'ятницю, 23 вересня, вийшли на мінінг проти псевдореферендуму.

Про це повідомляє Telegram-канал Оперативний ЗСУ.

«Ми, жителі Снігурівки, сьогодні зібралися на акцію протесту щодо незаконного проведення «референдуму» у місті Снігурівка та прилеглих селах. Снігурівський край завжди був Україною. Був і буде Україною. У рф ми ніколи не хотіли і не хотітимемо», - наголосили меканці Снігурівки Миколаївської області.

Вони закликали жителів прилеглих тимчасово окупованих територій Снігурівської ОТГ не ходити на так звані референдуми, які влаштували російські окупанти.

Нагадаємо, на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей сьогодні, 23 вересня, розпочалися псевдореферендуми щодо приєднання до рф. Вони триватимуть до 27 вересня.

Зазначимо, в Україні з'явилася інструкція щодо того, як поводитись під час тимчасової окупації території росіянами, як чинити опір окупантам, а також уникнути участі у псевдореферендумі. Вона допоможе українцям зберегти свої життя та здоров'я під час окупації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: