ЗСУ звільнили село Яцківку та повернули контроль над позиціями під Бахмутом

Читать на русском
На Донеччині ЗСУ вдалося звільнити від окупантів село Яцківку, а також повернути контроль над позиціями біля Бахмута.

На Донеччині ЗСУ вдалося звільнити від окупантів село Яцківку, а також повернути контроль над позиціями біля Бахмута.

Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексія Громова під час брифінгу.

За його інформацією, ЗСУ встановили повний контроль над селом Яцківка, розташованого через річку Оскол від Харківської області.

«Бої запеклі, але ворог відступає»: Гуменюк розповіла про ситуацію на півдніОкупанти поступово відступають на півдні України. Бійцям ЗСУ вдалося знищити райони зосередження їхньої техніки та озброєння. Але важкі бої продовжуються.

«Під час проведення штурмових дій підрозділами Сил оборони встановлено контроль над населеним пунктом Яцківка», - заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ.

Ситуація на Бахмутському напрямі складна, проте контрольована. Російські військові продовжують обстріли і намагаються відтіснити українських бійців.

Як зазначив Громов, окупанти планують оточити Бахмут, проте ЗСУ тримають оборону. У той же час нашим героям вдалося відновити раніше втрачені позиції ЗСУ на південь від Бахмута.

Нагадаємо, втрати російської армії в Україні перевищили 56 тисяч військових.

Раніше Ганна Маляр заявила, що Україна веде оборонну війну, яка може включати елементи наступу – як це було в Харківській області. Але ЗСУ не наступатимуть на територію рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: