Росіян закликали виходити на нові акції проти мобілізації 24 вересня

Читать на русском
Російський молодіжний демократичний рух «Весна» закликав громадян рф виходити на нові акції проти мобілізації в суботу, 24 вересня.

Російський молодіжний демократичний рух «Весна» закликав громадян рф виходити на нові акції проти мобілізації в суботу, 24 вересня.

Про це повідомляє пресслужба організації у Twitter.

«Наступні акції протесту проти могилізації. 24 вересня, 17:00 – по всій росії. Могилізація активно йде по всій країні. Незабаром тисячі наших чоловіків можуть вирушити на фронт. Ми можемо й маємо виступити проти!» - йдеться у повідомленні.

Арестович закликав росіян бунтувати та ліквідувати путіна: «Або старий у Кремлі, або ваші життя»Олексій Арестович закликав росіян бунтувати проти мобілізації та ліквідувати володимира путіна. Крім того, він заявив, що громадянам рф необхідно виходити на протести.

Міста, де відбудуться акції, «Весна» пообіцяла назвати 23 вересня у своєму Telegram-каналі, а місця збору людей — вже безпосередньо в день проведення акції.

Нагадаємо, що в росії з 21 вересня оголошено часткову мобілізацію. Для відправки на війну до України хочуть закликати 300 тисяч резервістів.

Практично у всіх містах росії після оголошення диктатором володимиром путіним мобілізації, почали роздавати повістки на вокзалах, зупинках та інших громадських місцях. Люди вийшли на акції протесту у всій країні.

Затримання провадилися щонайменше у 15 містах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: