Українські переможці Євробачення-2022 отримали новий кубок

Читать на русском
Переможці Євробачення-2022 український гурт Kalush Orchestra, які продали кубок за 900 тисяч доларів заради ЗСУ, отримали новий.
фото facebook.com/suspilne.eurovision

Переможці Євробачення-2022 український гурт Kalush Orchestra, які разом із Сергієм Притулою продали кубок за 900 тисяч доларів, отримали новий.

Про це повідомляє suspilne.eurovision у Instagram.

Україна розпочинає нацвідбір на Євробачення-2023: деталіЗ сьогоднішнього дня в Україні почали приймати заявки на участь у національному відборі пісенного конкурсу Євробачення-2023.

Лідер українського колективу Олег Псюк зазначив, що ще не вигадав, як використати нагороду, втім, зараз усі бажаючі можуть сфотографуватися із кришталевим мікрофоном.

«Що ж, подумаємо тепер над тим, яку користь новий кубок зможе принести нашій країні, але спочатку хочемо, щоб кожен українець міг сфотографуватись із цим трофеєм. Адже нинішня перемога на Євробаченні – це не лише перемога нашої групи, а й усієї України», - сказав він.

Нагадаємо, український гурт Kalush Orchestra, який виграв Євробачення-2022, продав на благодійному аукціоні кубок у вигляді кришталевого мікрофону. За нього віддали 900 тисяч доларів, гроші пішли на допомогу ЗСУ.

Євробачення у 2023 році прийме Велика Британія. Але Україна, як переможець конкурсу 2022 року, автоматично вийде у Гранд-фінал.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: