Kalush Orchestra продасть статуетку з Євробачення для допомоги українській армії

Читать на русском
Переможці Євробачення-2022 українська група Kalush Orchestra планує продати статуетку конкурсу на аукціоні та передати гроші на потреби ЗСУ.
фото facebook.com/suspilne.eurovision

Переможці Євробачення-2022 українська група Kalush Orchestra планує продати статуетку конкурсу на аукціоні та передати гроші на потреби ЗСУ. Також гурт планує гастролі містами Європи на підтримку України.

Про це на брифінгу у Києві у вівторок, 17 травня, заявив лідер гурту Олег Псюк.

Євробачення-2023: продюсер пояснив, за яких умов Україна зможе прийняти конкурсУкраїна не зможе провести Євробачення-2023, якщо в країні будуть бойові дії, заявив продюсер Ігор Кондратюк. У такому разі право на проведення конкурсу можуть надати країні, яка посіла друге місце.

«Є багато людей, які можуть собі дозволити пожертвувати велику суму на допомогу Україні. Ця статуетка буде додатковою мотивацією жертвуватиме кошти на благо країни та армії. Незабаром ми скоро виставимо її на аукціон, слідкуйте за інстаграм-сторінкою Kalush», - повідомив Псюк.

Крім того, музикант зазначив, що гурт планує гастролі містами Європи, де на кожному заході збиратимуть кошти на потреби армії та в офіційні фонди.

Нагадаємо, український гурт Kalush Orchestra переміг на Євробаченні-2022, сумарно набравши 631 бал.

Однак Україні не зможе прийняти Євробачення у 2023 році, якщо в країні продовжуватимуться бойові дії.

«Укрпошта» створить марку, присвячену гурту Kalush Orchestra.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: