Окупанти з танка обстріляли цивільне авто на Харківщині, загинули дві жінки

Читать на русском
Російські війська обстріляли з танка цивільний автомобіль у селі Стрілече Харківського району, загинули дві жінки.
Укрінформ

Російські війська обстріляли з танка цивільний автомобіль у селі Стрілече Харківського району, загинули дві жінки.

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«У прикордонному с. Стрілече Харківського району окупанти влучили з танка по цивільному авто, загинули 2 жінки», – йдеться в повідомленні.

Також Синєгубов розповів, що протягом минулої доби ворог масовано обстрілював Харківський, Чугуївський райони, зафіксували обстріли Куп'янського та Ізюмського районів. Внаслідок обстрілів було зруйновано житлові будинки та господарчі споруди, АЗС, гаражі та виробничі об'єкти. У м. Куп'янськ пошкоджено 5-поверховий житловий будинок.

Також відомо, що у Куп'янському районі госпіталізовано з пораненнями п’ятеро цивільних, в Харківському – троє поранених, в тому числі чоловік 91 року. Тоді як двоє людей постраждали в Ізюмському районі, один – в Чугуївському.

Вночі 18 вересня близько 01:00 загарбники знову обстріляли територію Чугуївської громади. Виникла пожежа у нежитловому комплексі, інформація про постраждалих уточнюється.

Нагадаємо, у звільненому від російських військових селищі Козача Лопань Харківської області виявили катівню. 17 вересня, прокурори оглянули приміщення.

У звільненому Ізюмі Харківської області продовжують ексгумувати десятки тіл вбитих російськими окупантами людей. 17 вересня, з місця масового поховання експерти дістали 59 тіл.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: